Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2021 10:20
Transferklar før fredag: Liverpool-forsvarer har kurs mod tysk klub

Football Insider skriver, at Sepp van den Berg er i fremskredne forhandlinger med en tysk klub om en lejeaftale.


En klub fra den næstbedste tyske række er i fremskredne forhandlinger om at signe Sepp van den Berg på en lejeaftale, erfarer Fooball Insider. En handel ventes at være komplet før denne fredag.

Den 19-årige hollænder har fået grønt lys til at finde sig en lejeaftale, så han kan få fast førsteholdsfodbold.  Interesse i talentet skulle der have været masser af fra både de lavere engelske rækker såvel som europæiske klubber.

Lige nu ligner det dog, at det bliver en unavngiven klub fra Bundesliga 2, der løber med midterforsvarerens midlertidige signatur. Der er dog også interesse fra Belgien og Schweiz.

Liverpool signede Van den Berg fra PEC Zwolle for 1,3 millionr tilbage i juni 2019. Han har sidenhen fået fire kampe for Jürgen Klopps førstehold, men ingen er kommet i denne sæson, hvor Liverpool ellers har haft deres defensive problemer at overkomme.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED