AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:05:2019 12:28
Transferkarantæne lurer: City går amok for 1,7 milliarder kroner denne sommer

Pep Guardiola og Manchester City regner med at forstærke truppen for op £200 millioner denne sommer, da en eventuel transferkarantæne kan falde inden næste transfervindue.


Manchester City forventes at gå fuldstændig bersærk på sommerens transfermarked,  hvor klubben ifølge The Times og adskillige andre engelske medier er parate til at bruge op mod £200 millioner - eller 1,7 milliarder kroner -  på spillerkøb.

De skyldes tildels, at klubben forsøger at vinde sit tredje mesterskab i træk,  men endnu mere presserende er det, at klubben risikerer at blive ramt af en transferkarantæne magen til den,  Chelsea i øjeblikket lider under.

Foruden en karantæne fra Champions League er klubben nemlig også i fare for at blive straffet af FIFA med en transferkarantæne,  da klubben angiveligt har brudt reglerne for rekruttering af mindreårige spillere.

Derfor er Manchester City desperate for at forstærke truppen,  inden hammeren eventuelt falder og udelukker dem fra spillerkøb.  Pep Guardiola har også udtalt, at hans trup trods sin suverænitet i Premier League fortsat har brug for forstærkninger,  og den spanske træner skulle være ivrig efter at tilføje mere stål og fysik til holdet.

Det er blandet andet derfor, at klubben forventes at sprænge sin egen transferrekord og betale £70 millioner for Atletico Madrid-midtbanespilleren Rodri, der er blevet scoutet til at afløse Fernandinho.

Derudover skulle det også være sikkert, at Pep Guardiola ønsker mindst én midtbanespiller mere, hvis Ilkay Gündogan fortsat ikke forlænger sin kontrakt med klubben.  Lyon-talentet Houssem Aouar skulle stå højt på ønskelisten.

Guardiola skulle også efterspørge en ny angriber,  og den spanske træner ville foretrække at hente Frankfurt-stjernen Luka Jovic.  Sidst, men ikke mindst,  ønsker City også at hente en ny midterforsvarer.

Eliaquim Mangala og Nicolas Otamendi forventes at forlade klubben, hvorfor Manchester City også har kig på Ajax-kaptajnen Matthijs De Ligt.  Meget tyder på, at hollænderen er dømt til at ende som Barcelona-spiller,  hvorfor Manchester City også holder øje med Harry Maguire.

Realistisk set er der ingen af de spillere her,  som kommer til at koste under £50 millioner,  så er The Times' information korrekt, kommer de nykronede mestre virkelig til at finde den store tegnebog frem. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED