Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:01:2021 22:02
Transferjournalist: Eriksen tilbudt til United

Inter har eftersigende tilbudt Eriksen til Manchester United. Det fortæller transferjournalist Duncan Castle i podcasten, The Transfer Window.


Rygterne om Christian Eriksen er mange i dette transfervindue, og nu er der endnu en, hvor Inter eftersigende har tilbudt Eriksen til Manchester United. 

Det fortæller transferjournalisten, Duncan Castle, i podcasten, The Transfer Window. 

I podcasten fortæller Castle, at Manchester United har fået tilbudt Eriksen på en låneaftale, som skulle gælde til slutningen af sæsonen uden en købsklausul. Forhandlingerne er dog blot på første stadie, idet United ikke er villige til at betale meget af Eriksens løn. 

Eftersigende vil Inter have, at United skal betale halvdelen af Eriksens løn, som vil være omkring 30 millioner kroner, men United vil 'blot' betale 11 millioner. 

Ifølge transferjournalisten er Ole Gunnar Solskjær åben for idéen om at få landet Eriksen. 

- Solskjær er åben over for muligheden, da han givetvis kigger efter endnu en kreativ midtbanespiller, som kan assistere Uniteds titelchancer, fortæller Castle i podcasten. 

- At en spiller som Eriksen på markedet, der har Premier League-erfaring, kan være en billig mulighed for United, da Inter er meget villige til at lade ham gå. Dermed kan denne transfer ses som en ekstra mulighed for Solskjær i kampen om mesterskabet. Derudover virker det ikke til, at Solskjær har stor tiltro til Donny van der Beek, og hvad hvis Bruno Fernandes bliver skadet? Så vil Eriksen være en god signing, siger Castle. 

Transfervinduet lukker om 12 dage.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED