AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2021 12:55
Transferjournalist: Disse fire spillere vil Rangnick have til Old Trafford

Ralf Rangnick har angiveligt allerede udpeget flere spillere, som han gerne vil have til Manchester United.


Ralf Rangnick skal være midlertidig manager for De Røde Djævle resten af 2021/22-sæsonen.

Herefter vil han få en konsulentrolle i Manchester United, og det forlyder, at han bl.a. kommer til at få en finger med i spillet, når det gælder transfers. Det skyldes især tyskerens store netværk. 

Ifølge BILD-journalisten, Christian Falk, er der allerede flere spillere, som Ralf Rangnick gerne ser i Manchester United i fremtiden. 

Christian Falk skriver følgende om fire spillere på Twitter:

Erling Haaland

- Ralf Rangnick vil forsøge at overbevise Erling Haaland om et skifte til Manchester United. Rangnick hjalp RB Salzburg til at få fat i Haaland. Han har et tæt forhold til Erlings far og agent, Alf-Inge Haaland.

Timo Werner

- Ralf Rangnick vil gerne diskutere en transfer af Timo Werner til Manchester United næste sommer. Han købte ham til RB Leipzig fra Stuttgart og har været med til at fremme hans karriere. Rangnick er også tæt med Chelsea-manager, Thomas Tuchel.

Christopher Nkunku

- Christopher Nkunku er også en spiller på Ralf Rangnicks liste i Manchester United. Han forsøgte allrede i 2018 at hente ham i PSG. RB Leipzig hentede Christopher Nkunku i 2019.

Amadou Haidara

- Ralf Rangnick vil have Amadou Haidara fra RB Leipzig. En vintertransfer er også mulig, og Amadou Haidara kan erstatte Paul Pogba i Manchester United.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE