Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2021 21:39
Transferguru: Liverpool scouter Ligue 1-profil

Liverpool har længe scoutet portugiser som en mulig afløser for midtbaneprofil.


Renato Sanches huskes nok af en del Premier League-fans bedst for sin tid i Swansea, hvor han bestemt ikke imponerede, men det tidligere stortalent har fået karrieren tilbage på rette spor.

For efter sit skifte til Lille i sommeren 2019 har 23-årige Sanches været en profil i Ligue 1, hvor han beskrives som en af de bedste midtbanespillere.

Og det har Liverpool tilsyneladende fået øjnene op for. Således fortæller transferguruen Fabrizio Romano til No Nonsense Transfer Show, at The Reds længe har holdt øje med Sanches, som muligvis kan erstatte Georginio Wijnaldum, som ikke er helt tilfreds med det kontrakttilbud, han har fået.

- Liverpool kigger på yngre spillere som Bissouma. Jeg vil også sige, at man skal holde øje med Renato Sanches, for han er en anden spiller, som Liverpool har scoutet i mange måneder, siger Romano. 

- Det bliver umuligt at signe ham i januar, men til sommer synes jeg, at det vil være et spændende emne for Liverpool og andre klubber.

- Men Liverpool har brug for en ny midtbanespiller, hvis Wijnaldum smutter.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED