Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:01:2021 09:52
Transferguru: Liverpool med guldkontrakt til Alaba

Fabrizio Romano fortæller, at Liverpool er kommet med det bedste tilbud til David Alaba ud fra en økonomisk perspektiv.


David Alaba er i gang med sin sidste sæson med Bayern München, da han forlader den tyske storklub på en fri transfer til sommer.

Fabrizio Romano fortæller i sin podcast Here We Go, at østrigeren har en mundtlig aftale med Real Madrid om et sommerskifte.

David Alaba kan se frem til et skifte til den spanske hovedstad, hvor han vil tjene i omegnen af 90 millioner kroner om året efter skat.

Ifølge transferguruen Fabrizio Romano var der fem klubber, der kontaktede David Alabas agent, og en af de klubber var Liverpool, som også præsenterede det bedste tilbud rent økonomisk.

- Førsteprioriteten har altid været Real Madrid for David Alaba, men det bedste tilbud ud fra et økonomisk perspektiv kom fra Liverpool, siger Fabrizio Romano i sin podcast.

- PSG var også meget interesseret. Liverpool og PSG var med i kampen, men det har altid været Real Madrid som favoritter.

- Liverpool ved, at situationen ikke er kompliceret i deres forsøg på at få ham, og det er svært at komme tilbage i kampen. I fodbold skal man aldrig sige aldrig, men Alaba og Real Madrid er meget tæt på at få det hele på plads, lyder det fra Fabrizio Romano.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED