Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:01:2021 16:57
Transferguru: Eriksen vil elske at komme tilbage til Premier League

Tottenham vil ifølge Fabrizio Romano forsøge at gå efter Christian Eriksen, der også gerne vil tilbage. Men en handel bliver svær at realisere.


Forleden kunne Fabrizio Romano fortælle, at Christian Eriksen vil foretrække at vende retur til Premier League, hvis det lykkes at forlade Inter i dette transfervindue, og nu uddyber den italienske transferguru danskerens situation. 

Således fortæller Romano, at Eriksen vil elske at komme tilbage til England, hvor han vil foretrække Tottenham, men London-klubben vil få svært ved at lave en handel med Inter. 

- Christian Eriksen vil helt sikkert ønske at forlade Inter, og han vil elske at komme tilbage til Premier League – og i særdeleshed hos Tottenham, hvor han havde en fantastisk tid, siger Romano til Sky Sports

- I øjeblikket er det ikke så let, fordi hans løn er 56 millioner kroner efter skat om året, så den er helt forskellig fra et år siden, hvor han spillede i Tottenham. Det er et problem.

- Inter beder også om en sum for at udleje ham til Tottenham og ikke til andre klubber, fordi de betalte 150 millioner kroner for ham sidste år, hvor han havde et halvt år tilbage af sin kontrakt.

- Jeg er sikker på, at de vil prøve de kommende dage, men situationen er ikke så let lige nu, og andre klubber fra Premier League snakker med folk rundt om spilleren.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED