AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:10:2019 12:46
Transferguru erfarer: United håber på at lave hele fire signings til januar

Manchester United har ifølge David Ornstein fra The Athletic store planer for vintertransfervinduet.


Manchester Uniteds transferstrategi med at skyde med spredehagl og hente den ene store, usuccesfulde stjerne efter den anden,  vidner måske om det modsatte, men klubledelsen er ikke idioter.

Den tidligere BBC-journalist David Ornstein, der er kendt for at have fingeren på pulsen angående transfers, skriver i dag for The Athletic, at man internt i klubben anerkender, at rekrutteringen af nye spillere har været under niveau gennem de seneste sæsoner.

Som sæsonstartens skuffende resultater også har vist, så har Manchester United i øjeblikket ikke en trup, der er i stand til at spille med om mesterskabet.

Det er vicebestyrelsesformand Ed Woodward og de andre ansvarlige også i stand til at se, og fra ledelsen side har man indset, at der skal mindst seks nye spillere til, før titler atter blive aktuelle på Old Trafford.

Men det allermest interessante i Ornsteins seneste skriveri for The Athletic er, at man også håber på at kunne råde bod på fejlene allerede i det kommende transfervindue.

I skrivende stund befinder The Red Devils sig på en skuffende tolvteplads i tabellen, og man er fra Solskjær såvel som ledelsen side godt klar over, at der er et akut behov for at forbedre holdets præstationer.

Derfor håber klubben faktisk på at kunne lave HELE fire signings til januar, og Ornstein bekræfter også andre meldinger om, at en angriber står allerhøjest på ønskesedlen.

Den velansete journalist nævner ingen navne på potentielle indkøb, men rigtig meget tyder lige nu på, at Mario Mandzukic bliver mindst ét af de potentielt fire nye ansigter på The Theater of Dreams.

Som det ofte er tilfældet med klubber, der gør brug af vintertransfervinduet, er det fordi, man er presset på resultaterne og skal stoppe blødningen, inden patienten dør.

Metaforen passer ganske godt på Manchester United, der kun er to point over nedrykningsstregen lige nu, men David Ornstein kan alligevel forsikre om, at det ikke er ren og skær desperation fra klubbens side.

Klubben har i en periode forsøgt at stramme op for sit rekutteringssystem, som så ofte har fejlet med spillere som Angel Di Maria og Bastian Schweinsteiger.

I stedet skulle samtlige transfers, som potentielt finder sted i vintertransfervinduet,  være scoutet fra top til tå i op mod ni måneder.  Manchester United skulle altså have masser information om samtlige sine transfermål.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED