Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:06:2022 14:04
Transferguru: Chelsea smider nyt bud på City-stjerne

Chelsea arbejder aktivt i sommerens transfervindue.


Sidste søndag skrev vi om, at Manchester City havde afvist et bud fra Chelsea på Raheem Sterling.

Dengang lød Chelseas bud på 186 millioner kroner plus diverse klausuler, og det lader til at være et stykke fra Manchester Citys værdisætning.

Nu arbejder London-klubben dog ihærdigt på at sende et nyt bud afsted i retning mod The Cityzens, hvor de personlige vilkår allerede er blevet diskuteret.

Romano fortæller intet om buddets størrelse, men det er en stor prioritet for klubbens tyske manager, Thomas Tuchel, at hente Sterling til den engelske hovedstad i løbet af sommeren.
 
Indledningsvist blev forhandlingerne ledet af klubbens nu forhenværende sportsdirektør, Marina Granovskaia, men hun er af gode grunde ikke til rådighed længere.

Derfor er det faktisk klubbens nye ejer, Todd Boehly, der midlertidigt også varetager rollen som sportsdirektør, der fører forhandlingerne.

Raheem Sterling har et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Manchester City.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE