AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:02:2020 10:15
Transferforudsigelse: Her er 10 stjerner som skifter til Premier League denne sommer

Her er 10 store spillere, som med stor sandsynlighed skifter til en Premier League-klub til sommer.


Timo Werner

Liverpool vil have ham, Chelsea vil have ham, og Manchester United er øjensynligt også interesseret.

På papiret lugter det langt væk af en Liverpool-signing, men på Anfield skal han kæmpe langt mere om startpladsen end hos Chelsea.

Ønsker Manchester United fortsat først og fremmest at fokusere på kontraspillet, ville Werner også være en god signing for dem.

Moussa Dembélé

Chelsea er med sikkerhed også interesseret i Lyon-angriberen og skulle have budt £34 millioner i januarvinduet.

Lyon-præsidenten har udtalt, at man gerne sælger de spillere, som ønsker sig væk, til sommer,  og Dembélés transfer er næsten given.

Der er heller ikke for alvor rygter om interesse fra Spanien eller Italien, så det lugter langt væk af en Premier League-transfer.

Hwang Hee-Chan

Den tredje af RB Salzburgs store stjerner forlod ikke klubben i vintertransfervinduet, men har angiveligt en frikøbsklausul på "sølle" £20 millioner.

Det er ikke meget for de fleste Premier League-klubber, og der var angiveligt interesse fra Wolves og en række andre i sydkoreaneren.

Boubakary Soumaré

Lille-talentet var eftertragtet sidste måned, men ønskede at spille sæsonen færdig for sin nuværende klub.

Hans seneste udtalelser indikerede dog, at han formentligt ville skifte til sommer.

Liverpool, Tottenham, Manchester United, Chelsea... You name it. Alle skulle have udvist interesse, men Real Madrid lurer angiveligt også. 

Alt kan ske, men der er gode odds for et skifte til Premier League.

Dayot Upamecano

Franskmanden er vist de fleste Arsenal-tilhængeres drømmesigning, og klubben er angiveligt også stadig interesseret i den 21-årige midterforsvarer.

Han har en frikøbsklausul på £50 millioner til sommer, hvilket The Gunners burde kunne betale. Problemet er bare, at konkurrenterne også kan.

Upamecano var et monster mod Bayern München tidligere på ugen, og den tyske storklub skulle officielt have meldt sin interesse i at signe franskmanden til RB Leipzig.

FC Barcelona skulle også stå klar, mens det umiddelbart ville give god mening, hvis klubber som Tottenham og Manchester City meldte sig på banen.

Upamecano vil i hvert fald væk og nægter at forlænge sin kontrakt, så til sommer vil han kun have en sæson tilbage i RB Leipzig, der derfor ventes at sælge ham.

Jadon Sancho

Sancho, Sancho, Sancho...

Der går ikke en dag uden nyt om den 19-årige englænder, og undertegnede håber, at han skifter til sommer, så spekulationerne om hans fremtid kan blive begravet i en årrække.

Manchester United, Manchester City, Liverpool og Chelsea skulle alle være interesseret, men det store spørgsmål er, hvem der er villige til at betale prisen og kan overtale Sancho om, at de er det rette valg.

Der er relativt få rygter om interesse fra klubber som Real Madrid, Bayern München, Barcelona og Paris Saint-Germain, men man ved, at blander de sig, kan Sanchos tilbagevenden til engelsk fodbold blive forpurret.

Men lige nu lugter det langt væk af en rekordsigning for en af de engelske klubber...

Kalidou Koulibaly

Det ser ud til, at Napoli nu endeligt er klar til at sælge senegaleseren, som i en årrække har været rygtet til forskellige Premier League-storhold.

Der er en række engelske klubber, som sagtens kunne bruge en af verdens bedste forsvarsspillere, men spørgsmålet er, om de er villige til at punge ud.

Koulibaly vil være 29 til sommer, så en transfersum på + £100 millioner kan måske være nok til, at bejlerne stikker halen mellem benene.

Paris Saint-Germain lyder som et andet oplagt bud.

Kai Havertz

Både tysk og engelsk presse melder om interesse fra en række Big Six-klubber, men Bayer Leverkusen kræver omkring £80 millioner for stortalentet.

Sidste sæson var Havertz' store gennembrud, men niveauet er dalet noget i opfølgeren, og Liverpool skulle eksempelvis ikke være parate til at betale så meget for den unge tysker.

Spørgsmålete er, om andre er.

Thomas Lemar

Hans stjerne er falmet noget, og denne sæson har franskmanden hverken scoret eller assisteret for Atletico Madrid.

Den spanske klub vil gerne af med ham, og han kunne måske kickstarte karrieren på ny i England.

Der er rygter om itneresse fra Arsenal og Tottenham, men prisen vil uden tvivl være afgørende for, om de tør tage chancen.

Det vil med stor sandsynlighed kræve, at Atletico lider et stort tab økonomisk, og det er ikke til at sige, om de er parate til at gøre.

Dries Mertens

Chelsea, Manchester United og Tottenham skulle have forsøgt sig sidste måned, men uden held, da belgieren ønsker at overhale Marek Hamsik som alltime-topscorer for Napoli.

Han har dog kontraktudløb til sommer og kan dermed hentes på en fri transfer. Netop udsigten til at spare penge kunne også godt lokke klubber som Arsenal til, og det ville vel heller ikke komme bag på nogen, hvis klubber som West Ham pludseligt bliver sat i forbindelse med angriberen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED