Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2021 09:49
Transfereksperten over dem alle: Spillere gider ikke skifte til Liverpool

Liverpool har vist det, man ville kalde et "luksusproblem," ifølge Fabrizio Romano.


Liverpool er så succesfulde i øjeblikket, at man skulle tro, Anfield var en drømmedestination for selv de største stjerner, men det er ikke tilfældet, afslører Fabrizio Romano. Transferguruen fortæller, at der er mange spillere, som afviser et skifte til The Reds, simpelthen fordi førsteholdet er for stærkt.

For med klassespillere på nærmest samtlige positioner kan Jürgen Klopp ikke gå og love potentielle nye signings, at de kommer til at starte fast eller få et garanteret antal kampe hver sæson.

- Der er mange spillere, som nu ikke ønsker at skifte til Liverpool for kun at spille, fem, seks eller syv kampe, før spillere som Van Dijk og Joe Gomez kommer tilbage fra deres skader, fortæller Romano på sin Here We Go-podcast.

Omvendt siger det også en masse om kvaliteten af Liverpools nuværende trup og forklarer måske, hvorfor klubben tilsyneladende ikke agter at rekruttere i dette transfervindue.

- Så lige nu har Liverpool stadig den ide, at de kan beholde deres nuværende hold. Hvis de får muligheden for at hente en forstærkning, ok, men hvis ikke, så er de tilfredse med holdet, de har, fortæller den italienske transferekspert.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED