AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:03:2020 18:06
Transferbudget på 1,1 milliarder: Her er Mourinhos fem transfermål

Tyske Bild har nyt om, hvem José Mourinho i øjeblikket har kig på.


Der er delte forlydender om, hvor mange penge José Mourinho bliver stillet til rådighed i sommerens transfervindue, hvis ikke Tottenham kvalificerer sig til Champions League.

Men der vil uden tvivl stå en god sum penge klar på kontoen øremærket til transfers, og den portugisiske manager skulle ifølge Sport Bild have knap £135 millioner - svarende til 1,1 milliard kroner - klar til at signe de fem mand, han har på ønskesedlen lige nu.

Den første skulle være Norwich-venstrebacken Jamal Lewis, mens Nice-højrebacken Youcef Atal også skulle være eftertragtet.  Den 23-årige Ligue 1-profil er vanvittigt offensivt, mens Lewis har vist fine takter i begge ender for The Canaries.

Derudover skulle Tottenham også have manden, der gjorde det onde mod klubben i Champions League-ottendedelsfinalen, Marcel Sabitzer, på listen over transfermål.

Leipzig-kaptajnen scorede to mål i returkampen mod Tottenham og har i flere sæsoner vist, at han er god for et tocifret antal mål og assists i Bundesligaen.

Et transfermål, som kan spores flere år tilbage,  er den defensive midtbanespiller Geoffrey Kondogbia.  Tottenhams chefscout skulle i en årrække have haft et godt øje til den afrikanske midtbanespiller, der i dag gør sig for Valencia.

Fra La Liga skulle Eder Militao, som blev hentet af Real Madrid forud for denne sæson, også være et transfermål. Midterforsvareren har ikke for alvor etableret sig som fast mand i Los Blancos, hvor konkurrencen er hård med spillere som Sergio Ramos og Raphael Varane.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED