AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:11:2019 19:21
To traktorer blev brugt som lokkemiddel - men Juventus har ikke leveret dem

Juventus lovede to traktorer til Moise Keans far, da den italienske angriber skiftede klub.


Det er sjældent, at der indgår en traktor i en betaling.

I dette tilfælde var der endda tale om to af slagsen, men på nuværende tidspunkt er de to traktorer stadig ikke blevet leveret.

Det lyder næsten for tosset til at være sandt, men ikke desto mindre fortæller Moise Keans far nu, hvordan Juventus lovede ham to traktorer som en del af aftalen, da angriberen tog til den italienske storklub som 14-årig.

- Historien om traktorerne? Jeg tror på Gud, og jeg tror på løfter. Men hvis deres ord var en løgn, kan jeg ikke stole på dem længere. De lovede mig to traktorer, og de har stadig ikke givet mig dem, fortæller Biorou Jean Kean til Centro Suono Sport.

I sommerens transfervindue blev Moise Kean solgt til Everton, da han var blevet træt af at være reserve i Juventus, men han har endnu ikke nettet for den engelske klub, der formentlig ikke har lokket med en traktor.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED