AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:04:2020 18:22
Træt af ingen bold i TV? Her er Girouds Netflix-anbefalinger

Når der ikke er fodbold i TV, må vi jo finde på noget andet at underholde os med. Det kunne for eksempel være Netflix. Læs, hvad Olivier Giroud kan anbefale på streamingtjenesten.


Hjemmekarantænen har varet utallige uger nu, og som om, det ikke var hårdt nok at skulle være derhjemme hele tiden, så er der altså heller ingen fodbold i fjernsynet.

Derfor tyr mange mennesker til et bredt spektre af streamingtjenester for tiden. Her kan nemlig boltre sig i film og serier i timevis, såkaldt ’binge-watching’.

Hvis du er ved at løbe tør for materiale, så giver Chelsea-angriberen Olivier Giroud her tre bud på, hvad du kan se på Netflix i denne tid.

Walking Dead (serie):

Dommedag er over os, og menneskeheden kæmper mod et stort zombie-indtog. De få mennesker, der endnu ikke er blevet til zombier, kæmper for overlevelse og for at udrydde zombierne, så verden atter kan blive normal. En politibetjenten fungerer som en slags anfører for de overlevende, men zombierne spreder sig med lynets hast over hele USA, så de er kommet på en svær mission.

 

Vikings (serie):

Olivier Giroud anbefaler denne Netflix-serie, og det gør hans holdkammerat, Jorginho, også. I denne serie følger vi den brutale og mystiske verden, som Ragnar Lothbrok, der lever en typisk vikingetilværelse med mange togter ved verdens kyster.

 

Narcos (serie):

I denne serie, som foregår i Colombia, følger vi narkokongen Pablo Escobars vej til toppen. Colombianeren blev en af de rigeste mennesker på jorden på grund af sin produktion og distribution af kokain. På hans vej mod rigdommen, er det dog også vigtigt for ham at bevare et godt image, og han fungerer derfor på samme tid også som den lokale Robin Hood. Vidste du i øvrigt, at Escobar på et tidspunkt ejede sin egen fodboldklub? Atlético Nacional fra Medellín.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED