Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:07:2021 10:27
Trækker i langdrag: Newcastle 'stadig tæt på' Arsenal-spiller

Newcastle og Joe Willock kan stadig ende med at arbejde sammen i den kommende sæson. Efter to måneders rygter.


Newcastle forhandler stadig med Arsenal omkring den 21 årige midtbanespiller Joe Willock, der var en stor succes for The Magpies i foråret.
 
21 årige Joe Willock har ligesom ikke helt formået at overbevise i Arsenal, når han har fået chancen, men det var en helt anden situation, da den centrale midtbanespiller blev udlejet til Newcastle i den forgangende sæson.
 
Her sendte man Willock til Newcastle i januar vinduet, hvor englænderen slog til med øjeblikkelig virkning. 
 
Willock var et friskt spark til et gråt Newcastle hold, men han var også overraskende målfarlig. Blandt andet nettede han ganske forbløffende i sine sidste syv Premier League kampe for The Magpies.
 
Hjemme i Arsenal har et andet midtbanetalent Emile Smith Rowe vist sig at blive på Emirates Stadium efter en sommer med mange spekulationer vedrørende sin fremtid. Han har nemlig forlænget sin kontrakt. 
 
Dermed er der atter åbnet op for rygterne vedrørende Joe Willocks rolle i Arsenal, der unægteligt marginaliseres ved The Gunners' tillid til Smith Rowe.
 
Forhandlingerne har stået på i to måneder, hvor intet konkret synes at udvikle sig, men handlen er altså stadig på tale. Det hævder Sky Sports.
 
Her fremgår det, at Newcastle stadig stadig forhandler med Arsenal om Willock, som fortsat er en prioritet for manager Steve Bruce.
 
De seneste dages meldinger om, at Granit Xhaka alligevel bliver i Arsenal skulle have givet Newcastle et boost, da Willock dermed spiller en mindre rolle på Emirates Stadium.
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE