AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:08:2020 15:19
Tourés analyse: van Dijk har denne svaghed

Kolo Touré mener, at Virgil van Dijks svaghed er, når han bliver udfordret en-mod-en.


Virgil van Dijk har transformeret Liverpools forsvar, siden at han blev hentet ind for £75 millioner fra Southampton.

Det har blandt andet hjulpet Liverpool til at vinde VM for Klubhold, Champions League og Premier League, og den tidligere Liverpool-forsvarer, Kolo Touré, er særdeles imponeret af hollænderen, men sætter spørgsmålstegn ved et enkelt facet i spillet.

- Han er en utrolig spiller. Han har fart, højde, han kan hoppe højt. Han har teknik, og kan ændre spillet med lange afleveringer. Han har alt.

- Jeg har dog ikke set mange spillere udfordre ham en-mod-en. I min optik er det hans største svaghed. Han er meget høj, så hvis man angriber ham med bolden, kan han komme i problemer, men han er klog, lyder det fra Touré ifølge Goal.

Virgil van Dijk tog del i samtlige kampe i ligaen i sæsonen, hvor forsvaret lukkede 33 mål ind, hvilket var færrest af alle hold i Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED