AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2019 21:09
Tour De Raiola: Superagenten rejser riget rundt for at sælge Everton-spiller

Mino Raiola skulle angiveligt rejse Italien tyndt for at finde en ny klub til Moise Kean.


Mino Raiola skulle være en rigtig guttermand, når først man er superagentens klient, og i øjeblikket forsøger han angiveligt at skaffe Moise Kean en udvej fra sit Everton-mareridt.

Den unge italienske angriber har endnu ikke scoret et mål siden ankomsten fra Juventus denne sommer, og den dårlige stime har sat spekulationer i gang om et hurtigt exit eller et lejehold.

Og skal man tro transfereksperten Ciro Venerato fra Rai Sport, så arbejder Raiola på højtryk for at skaffe Kean et skifte tilbage til en italiensk klub.

- Raiola er på tour i Italien for at finde en klub til Kean, siger Venerato til Sportiva.

- Han har allerede tilbudt angriberen til Atalanta, Bologna, Milan, og ender han ikke hos én af de klubber, så er Roma også en mulighed.

Det virker underligt, hvis Everton allerede nu er parate til at skille sig af med Kean, som de arbejdede hårdt og længe for at kunne købe sidste sommer.

Til gengæld er det ikke utænkeligt, at Kean gerne vil skifte klub enten permanent eller midlertidigt i jagten på fast spilletid, så han kan blive udtaget til sommerens EM-slutrunde for Italien.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED