AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2019 14:39
Tottenham udpeger Real Madrid-spiller som Eriksens afløser

Tottenham har udset sig den perfekte afløser for Christian Eriksen, men handlen kan blive svær at gennemføre.


Ifølge en spansk journalist skifter Christian Eriksen til Real Madrid efter Champions League-finalen, og hvis det sker, har Tottenham allerede peget på en afløser. Og han spiller lige nu i Real Madrid.

Det er den spanske avis, AS, som i dag rapporterer, at Mauricio Pochettino ser 22-årige Dani Ceballos som den perfekte erstatning for Christian Eriksen.

Den spanske midtbanespiller har angiveligt besluttet sig for at forlade Real Madrid i sommerens transfervindue efter ansættelsen af Zinedine Zidane, som tilsyneladende ikke har nogen tiltro til den tidligere U21-landsholdsprofil.

Real Madrid er dog ikke villige til at give helt slip på den tidligere Real Betis-spiller endnu, og det kan gøre et skifte ganske kompliceret, men Dani Ceballos er meget opsat på at få en stor rolle på et hold igen, og det vil han sandsynligvis kunne få hos Tottenham i tilfælde af, at Christian Eriksen virkelig forlader klubben.

Dani Ceballos har kontrakt med Real Madrid frem til sommeren 2023.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED