AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2020 22:28
Tottenham snyder rivaler: Tæt på lejeaftale med Benfica-profil

West Ham, Everton og Manchester United har alle været meldt interesseret, men nu ser det angiveligt ud til at Tottenham løber med Benfica-profil.


Den portugisiske U21-landsholdsspiller Gedson Fernandes, der til daglig spiller for hjemlandets storhold Benfica, har i denne sæson tiltrukket sig opmærksomhed fra flere europæiske klubber. Franske Lyon har tidligere holdt øje med den unge midtbanespiller, ligesom Premier League-klubberne West Ham, Everton og Mancheser United også har været meldt interesseret.

Særligt West Ham blev tidligere på ugen meldt meget varme på den 21-årige portugiser, men nu ser det ud til, at en anden London-klub løber med stortalentet. Fredag skrev Sky Sports, at Tottenham havde meldt sig i kampen om midtbanespillerens underskrift og lørdag melder The Guardian, at Spurs er tæt på at lave en lejeaftale med Gedson Fernandes.

The Guardian skriver lørdag aften, at Spurs blev tilbudt Gedson Fernandes af agenten Jorge Mendes, der historisk har et godt samarbejde med Spurs-manager Jose Mourinho.

I samme artikel skriver det engelske medie, at Tottenham er tæt på at nå til enighed med Benfica om en lejeaftale, der sender Gedson Fernandes til Spurs de næste 18 måneder og klubben håber på, at de kan præsentere midtbanespilleren i løbet af den kommende uge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED