Tottenham skuffede på ny mod Watford

Af Michael Christiansen
19.10.2019 Kl. 16:05
Tottenham kunne ikke overvinde Premier Leagues bundhold. 1-1 endte kampen mellem Spurs og Watford.

Spurs skulle lørdag eftermiddag forsøge at få den dårlige stime vendt, da bundproppen Watford kom på besøg på Tottenham Hotspur Stadium.

Det gik dog ikke helt efter planen i kampens indledning, da Watford tog føringen allerede efter seks minutter ved Abdoulaye Doucouré.

Hjemmeholdet havde ikke meget at byde ind med i første halvleg, så det blev ved det ene mål ved pausen.

Det så fra anden halvlegs start ud til, at Tottenham var opsat på at få ændret ved stillingen. Son sparkede på overliggeren efter 48 minutter.

The Lilywhites fortsatte presset, mens Watford lurede på hurtige omstillinger.

Efter 79 minutter følte Tottenham sig snydt for et straffespark, men helt farlige blev hjemmeholdet sjældent.

Med fem minutter igen fik Dele Alli så endelig bolden i nettet, og efter et VAR-gennemsyn og lidt forvirring blev målet godkendt. 1-1.

I slutfasen pressede Tottenham yderligere på for et forløsende sejrsmål, men det kom aldrig, og dermed måtte Mauricio Pochettinos mandskab nøjes med ét point.

Tottenham er dermed på en foreløbig 10. plads med 11 point, mens Watford er nummer sjok med blot tre point.