AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:05:2019 15:39
Tottenham skræmt væk af tårnhøj Zaha-pris

Tottenham har droppet interessen i Wilfried Zaha, fordi prisen for Crystal Palace-stjernen er for høj.


853 millioner kroner.

Så mange penge vil Crystal Palace angiveligt have for at skille sig af med Wilfried Zaha, som ifølge flere medier har udtrykt et ønske om at forlade klubben denne sommer.

Det er pris, som vil placere den ivorianske kantspiller blandt verdens 10 dyreste fodboldspillere gennem tiden, og den er tilsyneladende alt for høj for Tottenham.

London-klubben har ellers længe været interesseret i Wilfried Zaha, men London Evening Standard rapporterer nu, at interessen er ophørt. Klubben er skræmt væk af den pris, Crystal Palace forlanger.

Tottenham forventes ellers at ville spendere en del millioner på sommerens transfermarked, men selvom der ikke er blevet hentet spillere til klubben de seneste to transfervinduer, vil the Lilywhites ikke sprænge banken for Wilfried Zaha.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED