Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:11:2020 18:52
Tottenham-profil: Vi kan vinde Premier League med Mourinho

Tottenham er højt flyvende under José Mourinho, og succesen får Lucas Moura til at drømme stort om medaljer


Efter ni spillerunder deler Tottenham førstepladsen i Premier League med de forsvarende mestre fra Liverpool, og det er ikke en position som London-klubben plejer at befinde sig i. 

Men efter en lang periode uden titler og trofæer, så drømmer Spurs-spillerne igen om hæder og ære efter José Mourinhos ankomst til klubben. Det fortæller kantspilleren Lucas Moura. 

- Alle kender Mourinho. Han er en vinder, og han har vundet trofæer i alle sine klubber, udtaler brasilianeren ifølge BT Sport. 

- Jeg vil vinde med ham, og jeg synes, at vi fortjener at vinde et trofæ. Klubben har gjort det godt i 10 år nu - det er tid.

- Hvorfor ikke tænke på at vinde Premier League? Vi har kapaciteten til det. Jeg ved, at det er for tidligt, og at der stadig er mange kampe at spille. Men i hver kamp må vi tænke, at vi har kvaliteten til at vinde Premier League, og at hver eneste kamp er vigtig, tilføjer Moura.

Med kampe mod Chelsea, Arsenal, Crystal Palace, Liverpool, Leicester og Wolves i de næste seks Premier League-runder vil Tottenhams mesterskabsaspirationer for alvor blive sat på prøve i resten af 2020. De lægger ud på Stamford Bridge på søndag. Der er kickoff kl. 17.30. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED