AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:02:2019 14:44
Tottenham-profil tror på mesterskab: Vi kan gå under radaren

Moussa Sissoko tror på, at Tottenham har en mulighed for at vinde det engelske mesterskab denne sæson ved at gå under radaren.


Når mesterskabskampen i Premier League diskuteres – og det gør den flittigt – falder snakken stort set kun på Manchester City og Liverpool, som de to klubber, der har mulighed for at løbe med pokalen.

Det passer dog Tottenhams franske midtbaneslider, Moussa Sissoko, ganske glimrende, for han tror på, at London-klubben har mulighed for at gå ubemærket gennem resten af sæsonen og pludselig være en mulig Premier League-vinder.

- Vi er ikke langt efter. Hvis folk vil snakke om Liverpool og Manchester City, er det bedre for os. Vi kan gå under radaren, forsøge at vinde, og se hvor vi ender. Det foretrækker jeg. Det betyder, at vi bare kan udføre vores arbejde. Vi vil kæmpe til det sidste, og alt kan ske, fortæller han til the Telegraph.

- Og ja, jeg tror, vi kan vinde ligaen, fordi vi har et godt hold. Der er 13 kampe tilbage, så der er mange point at spille om. Men hver kamp vil være vigtig, og forhåbentlig vi vinde dem alle, lyder det desuden fra franskmanden, som har udviklet sig til at være en profil på Mauricio Pochettinos mandskab denne sæson, hvor der har været mandefald på den centrale midtbane. 

I øjeblikket er Tottenham fem point efter Manchester City, som topper Premier League, men the Citizens har også spillet én kamp mere. I weekenden venter der Tottenham en hjemmekamp mod Leicester.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED