AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:06:2019 09:18
Tottenham på shopping i Rom: Vil signe denne midtbanespiller

Med de mange rygter om danske Christian Eriksen er Tottenham klar til at signe en ny midtbanespiller. Denne gang er deres opmærksomhed rettet mod AS Roma.


Lorenzo Pellegrini har været en dominant maestro på Romas midtbane i den forgangne sæson, og det har vækket interessen hos Spurs, der er på udkig efter en midtbanespiller med offensive kvaliteter.

Det skriver Sky Italia denne tirsdag morgen.

Dog er de ikke alene om interessen, idet Romas rivaler fra Serie A, AC Milan, også er interesserede i italieneren. Derfor skal Tottenham ifølge Sky Italia rykke hurtigt, hvis de vil sikre sig den talentfulde midtbanespillers signatur.

Endvidere har Pellegrini selv bekræftet, at tanken om Champions League-fodbold er meget fristende, og på den front kan Tottenham være en passende for den teknisk begavede midtbanespiller.

Skulle handlen med enten Ndombele eller Giovani Lo Celso ryge i vasken, vil Pellegrini være en væsentligt billigere løsning for Tottenham, der i den grad må siges at være på jagt efter en ny ’midtfield maestro’. Pellegrini har nemlig en frikøbsklausul på £27 mio.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED