AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2020 09:21
Tottenham og Inter i venteposition: Eriksen-agent skal mødes med Real Madrid

Martin Schoots skal angiveligt også mødes med Real Madrid inden for nærmeste fremtid.


Spekulationerne om Christian Eriksens fremtid fortsætter i den europæiske sportspresse.

I den seneste tid har vi bragt mange historier om, at Inter Milan og Tottenham er i tætte forhandlinger om en transfer, men italienerne er efter sigende ikke de eneste, der er interesseret.

Real Madrid er tidligere blevet kædet sammen med danskeren, og nu lader det til, at de har genoptaget interessen.

Duncan Castles fortæller i sin podcast The Transfer Window, at Christian Eriksens agent, Martin Schoots, også har et møde med den spanske klub.

- Mourinho vil gerne beholde Eriksen, men det handler om Levy. Hvis han modtager det rette bud, er han klar til at sælge. Inter har budt €10 millioner, men Levy kræver i omegnen af €25 millioner.

- Som vi nævnte i sidste podcast har Eriksens agent et møde med Inter, men han har også et kommende møde med Real Madrid. Eriksens foretrukne valg er Real Madrid, og derfor må både Inter og Tottenham vente, indtil de er blevet klogere omkring det møde, lyder det fra Duncan Castles.

MINUT FOR MINUT: FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE HER

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED