AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:05:2019 15:21
Tottenham lukker ned for al transfersnak til efter Champions League-finalen

Der kommer ikke til at blive snakket fremtid for nogen af spillerne i Tottenham, indtil Champions League-finalen er et overstået kapitel.


Tottenham og transfervinduer har på det seneste ikke rimet på travlhed. Ikke siden den 31. januar 2018 har den engelske klub hentet en spiller, og det har samtidig også været begrænset med spillere, der har forladt klubben.

Allerede i morgen åbner sommerens transfervindue, men for Tottenhams vedkommende bliver de første par uger meget rolige. For at holde helt og aldeles fokus på Champions League-finalen den 1. juni vil Mauricio Pochettino ifølge London Evening Standard ikke tillade, at nogle af klubbens spillere bliver distraherede af fremtidssnak.

Derfor vil den argentinske manager også sørge for, at alle forhandlinger om fremtiden bliver sat på pause, indtil kampen mod Liverpool er overstået.

Herefter kan der blive åbnet op for, at Tottenham går i krig på transfermarkedet, hvor the Lilywhites ifølge lokalavisen er på udkig efter at købe nogle nye spillere, mens der også er lagt op til, at flere spillere skal afskibes.

Spillere som André Gomes, Youri Tielemans, Jack Grealish og Giovani Lo Celso står angiveligt på Tottenhams ønskeliste, mens blandt andre Kieran Trippier og Fernando Llorente kan forlade klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED