AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2020 21:49
Tottenham-legende: Pochettino har ’godt tilbud’ fra Premier League-klub

Mauricio Pochettino har allerede nu et tilbud på hånden, lyder det fra tidligere Tottenham-spiller.


Mauricio Pochettino har modtaget et godt tilbud fra Newcastle, der drømmer om at få argentineren som træner i næste sæson. Det kan Tottenham-legenden, Ossie Ardilles, afsløre.

Pochettino blev fyret af Tottenham i november, og fra sidste uge kunne han kvit og frit skrive under med en ny klub, uden at Spurs skulle modtage kompensation.

Landsmanden Ardilles tror ikke, at Pochettino skynder sig med at skrive under på noget, men at Newcastle er en reel mulighed for en kommende arbejdsgiver.

- Mauricio har det fint i England. Han bliver kædet sammen med Newcastle, og han har talt med klubben. Her fik han et godt tilbud, fortæller Ardilles til The Mirror.

- Mauricio er en klassetræner inden for det tekniske. Han kan træne, hvorend han vil. Her eller i Frankring, Spanien eller Italien, lyder det endvidere.

- Men han kan godt lide at træne i England. Der er få store klubber, som kan ansætte ham, og en af dem ender med ham.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED