AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:10:2019 12:29
Tottenham-kilde: Spillerne er utilfredse og føler sig underbetalte

En rapport fra The Athletic har klargjort, at mange Tottenham-spillere føler sig utilfredse med manageren og formanden i klubben.


Midtugens ydmygelse til Bayern München viste sig ikke at være et enestående tilfælde, for én slukøret Tottenham-præstation blev efterfulgt af endnu en demotiveret indsats mod Brighton denne lørdag.

Spurs ligner ikke sig selv, og Mauricio Pochettino har svært ved at tænde gnisten hos sine spillere. The Athletic forsøger nu at forklare, hvad der lægger til grund for den dårlige sæsonstart. 

En rapport fra mediet har sat fokus på, at Tottenham-spillerne er meget utilfredse med situationen i klubben og ser sig i særdeleshed jaloux på den løn, formanden Daniel Levy kan hæve i banken.

En unavngiven kilde har fortalt The Athletic følgende:

- Stedet er et regime, og de er trætte af ham (Pochettino). Det er kun hans vej. Der er ingen balance. Spillerne får ikke et indtryk af, at han stoler på dem, fortæller kilden til det engelske medie.

Rapporten detaljerer yderligere også en frustration over Mauricio Pochettinos træningspas, som spillerne mener er de samme hver gang, mens også beskederne fra manageren altid er de samme.

Tottenham ligger på niendepladsen efter otte kampe, hvilket er 13 point efter rivalerne fra Liverpool, som de tabte Champions League-finalen til.

Derudover detaljerer rapporten også, at spillerne føler sig underbetalte, samt at de så sig jaloux på Daniel Levy, da det kom frem, at han tjente £6 mio. årligt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED