AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:01:2019 16:20
Tottenham kigger efter mulig Dembélé-afløser i Hoffenheim

Listen over midtbaneemner for Tottenham bliver hele tiden længere. Nu er den engelske klub blevet sat i forbindelse med en østrigsk landsholdsspiller.


Senest til sommer ventes Mousa Dembélé at være fortid i Tottenham, og i stedet skal der formentlig hentes en erstatning ind, selvom Tottenham ellers ikke har været alt for aktive på transfermarkedet for nylig.

Den engelske klub er dog rundt omkring i Europa og kigge efter spillere, og tidligere på dagen blev klubben sat i forbindelse med Donny van de Beek, og nu er det så en ny, central midtbanespiller, som the Lilywhites kædes sammen med.

Ifølge Sky Sports har Tottenham haft talentspejdere til at overvære nogle af Hoffenheims kampe i denne sæson, og her har østrigske Florian Grillitsch angiveligt været den engelske klubs fokus.

Den 23-årige midtbanespiller har efter sigende overbevist Tottenham, og nu er han blevet føjet til listen over mulige afløsere for Mousa Dembélé.

Florian Grillitsch, der kom til Hoffenheim fra Werder Bremen i 2017 på en fri transfer, har kontrakt med den tyske klub frem til sommeren 2021, men han kan angiveligt købes fri for omtrent 150 millioner kroner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED