AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:03:2020 17:36
Tottenham-kaptajnens drømmeskifte: Denne klub vil Kane helst skifte til

Folkene bag The Transfer Window Podcast påstår, at Harry Kane har en klar præference for at skifte til et spansk storhold.


Der gik en lille chokbølge gennem Nordlondon, da Harry Kane forleden udtalte, at han ikke vil sværge sin evige troskab til klubben bare for at gøre det.

- Jeg elsker Spurs, og det vil jeg altid gøre, men hvis jeg føler, at vi ikke kan konkurrere, vil jeg ikke være der bare for at være der, udtalte Kane og bekræftede dermed de seneste måneders rygter om, at Tottenham-kaptajnen snart et løbet tør for tålmodighed og vil vinde titler.

Citatet har selvfølgelig sat gang i en masse rygter om Manchester United, Manchester City og Liverpool, men journalisterne Ian McGarry og Duncan Castles fra The Transfer Window Podcast erfarer, at Kane har en klar præference for et skifte til spansk fodbold.

- Min information fra mine kilder tæt på spilleren er, at han er en smule bekymret over, at han kan have mistet sin plads som toptransfermål til andre, for han foretrækker La Liga og Real Madrid, siger Ian McGarry.

Førhen plejede spansk presse ofte at omtale Harry Kane som et toptransfermål for Real Madrid, når den spanske storklub før eller siden beslutter sig for at erstatte Karim Benzema.

Men i dag er det mere spillere som Erling Håland og sågar Pierre-Emerick Aubameyang, der bliver nævnt i Madrids aviser som mulige angriberkøb for Los Blancos.

Det bekymrer Kane. Alt tyder dog på, at Kane giver Tottenham et skud mere næste sæson, og har han da stadig ingen trofæer at fremvise, forsøger han at skifte.

- Vi har nævnt det gennem adskillige måneder, men Kane og hans nærmeste rådgiver, sin bror, er begge meget seriøse omkring et skifte, siger Duncan Castles.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED