AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:08:2019 15:30
Tottenham kan være seks profiler fattigere på tirsdag

En håndfuld spillere, heriblandt et par store, betydningsfulde navne, kan snart være tabt for Tottenham. Det bliver vi alt sammen klogere på i løbet af de næste fire dage.


Om få dage lukker transfervinduet. Skal man tro diverse rygter, kan flere medlemmer af "den gamle garde" i Tottenham være væk mandag aften, når vinduet smækkes i. Det skriver The Guardian.

Christian Eriksen er naturligvis en af dem. Den danske profil har hele sommeren været rygtet væk fra London-klubben, og et af buddene har været Paris Saint-Germain. 

Et andet velkendt Tottenham-navn, der måske har spillet sin sidste kamp for klubben, er Jan Vertonghen. Den belgiske forsvarer er muligvis på vej til Bayer Leverkusen. Han har endnu ikke spillet for Tottenham i denne sæson.

Serge Aurier er også tvivlsom i Mauricio Pochettinos fremtidsplaner. Træneren har nemlig ikke brugt ham hidtil i denne sæson.

Også Victor Wanyama ser ud til at være på vej mod et nyt kapitel i karrieren. Den kenyanske landsholdsspiller skal være på vej til Club Brügge.

Dertil kommer, at backen Danny Rose tidligere på året har fået lov til at finde sig en ny klub, hvilket endnu ikke er sket, mens Toby Alderweireld har kontraktudløb denne sommer og stadig ikke har fået forlænget.

Sidst men ikke mindst er Mauricio Pochettino selv blevet rygtet væk fra Tottenham, men det er ikke første gang, det sker for træneren.

Men Tottenhams transferfortælling er vi altså meget klogere på om få dage.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED