AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2019 22:29
Tottenham-ikon: Sissoko har været holdets bedste

Ledley King mener, at Moussa Sissoko har været den bedste spiller i Tottenham i denne sæson.


Tottenham hentede i 2016 Moussa Sissoko i Newcastle for omkring £30 millioner, men franskmanden havde to svære, første år i klubben.

I denne sæson har midtbanespilleren omvendt været en af nøglespillerne på Mauricio Pochettinos mandskab, og han brillerede senest i 4-0-sejren over Huddersfield, hvor det blandt andet blev til en assist.

Præstationen imponerede også Ledley King, som endda mener, at Sissoko har været den bedste Tottenham-spiller i denne sæson.

- Det var fantastisk spil fra Sissoko, og det har han gjort det meste af sæsonen. Han drev bolden fra midtbanen, spillede en fantastisk bold, og til sidst var det en suveræn afslutning fra Lucas, fortæller King til Daily Express og tilføjer:

- Ja, det synes jeg (at han har været Tottenhams bedste spiller i sæsonen red.). Jeg synes, at han har været så vigtig. Vi ved, hvor stor en spiller Dembele var, og hvor vigtig han var for klubben, men jeg mener, at Sissoko næsten har udfyldt hullet efter ham.

Sissoko har spillet 25 kampe fra start i denne Premier League-sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED