AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:06:2020 22:04
Tottenham i venteposition: Vertonghen udskyder beslutning om kort forlængelse

Jan Vertonghen har endnu ikke besluttet sig for, om han vil lave en kort forlængelse med Tottenham, så hans nuværende kontrakt også gælder for juli måned.


Den belgiske landsholdsspiller Jan Vertonghen har kontraktudløb med Tottenham denne sommer og endnu er klubberne ikke blevet enige om at forlænge aftalen. Det ligner derfor et exit for den tidligere Ajax-spiller denne sommer.

Grundet coronavirus har samtlige klubber i Premier League dog tilbudt deres spillere med kontraktudløb denne sommer en kort forlængelse henover juli måned, så de har mulighed for at færdiggøre sæsonen. Det samme er tilfældet med Spurs og Ventonghen, men den belgiske spiller har endnu ikke forlænget sin aftale.

Jan Vertonghen er angiveligt interessant for klubber som Napoli og AC Milan i Italien, ligesom spanske klubber også skulle holde øje med belgieren. Det er interessen fra andre klubber, der gør, at Ventonghen endnu ikke har underskrevet en kort forlængelse. 

Sidst måned udtalte belgieren følgende.

- Jeg vil skrive kontrakt med den rigtige klub. Det kan være Spurs eller en anden klub. Jeg vil gerne spille på højeste niveau nogle år endnu og gerne europæisk fodbold i næste sæson, udtalte belgieren dengang.

Det store spørgsmål er, om han i første omgang spiller sæsonen færdig i Tottenham eller forlader klubben ved kontraktudløb den 30. juni.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED