AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:05:2019 10:10
Tottenham forhandler med Celta Vigo-angriber

Tottenham skulle angiveligt være stukket fra Liverpool og West Ham i kampen om Maxi Gomez.


Fernando Llorente er næsten med garanti fortid i Tottenham, så klubben er med sikkerhed på udkig efter en reserveangriber for Harry Kane.

Og det skulle angiveligt være Maxi Gomez fra Celta Vigo, som klubben har udset til at udfylde den rolle.  Det skriver Daily Star,  der beretter, at forhandlinger allerede skulle være undervejs.

Den 22-årige angriber fra Uruguay har en frikøbsklausul på £43 millioner,  men det er uvist, hvorvidt Spurs forsøger at forhandle prisen ned eller er parate til at aktivere optionen.

Liverpool og West Ham har tidligere udvist interesse i angriberen, og The Hammers var ifølge adskillige medier tæt på at hente Gomez i vintertransfervinduet.

Nu skulle West Ham ikke stå en chance, da Gomez ifølge den seneste rapport ønsker at spille for en Champions League-klub.

Maxi Gomez er et stort brød,  men skulle have sublim teknik af så firkantet en fyr at være.  Han har scoret 13 mål og lavet fem assists for Celta Vigo denne sæson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED