AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:11:2019 11:58
Tottenham forbereder stort bud på Lyon-profil

Tottenham har rettet blikket mod Ligue 1 i jagten på nyt offensivt blod.


Med tre sejre i 12 kampe har Tottenham fået en forfærdelig start på sæsonen, og der diskuteres heftigt, hvad London-klubben skal stille op for at vende skuden. 

Svaret kan måske være at forstærke sig i vinterens transfervindue, og ifølge Daily Mirror har Spurs kastet deres kærlighed på en af Ligue 1's bedste spillere. 

Avisen skriver, at Tottenham er klar til at smide £50 mio. afsted mod Lyon i jagten på 25-årige Memphis Depay. 

Hollænderen var i sidste sæson involveret i 19 ligamål, mens han allerede har haft en finger med i otte styks i indeværende sæson. Derudover har Depay også vist sig flot frem på det hollandske landshold, og Spurs har flere gange haft scouts på plads for at overvære offensivspilleren. 

Depay har tidligere tørnet ud for Manchester United uden den store succes, men siden skiftet til Lyon i 2017 har han strålet, og det er ikke første gang, at en Premier League-klub viser interesse.  


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED