AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2020 22:57
Tottenham fik skovlen under Boro i andet forsøg

I omkampen lykkedes det Tottenham at besejre Middlesbrough i FA Cuppen. Spurs er dermed videre til næste runde efter 2-1 i London.


Tottenham er videre til 4. runde af FA Cuppen efter at have besejret Middlesbrough med 2-1 på Tottenham Hotspur Stadium tirsdag aften.

Efter 1-1 resultatet på Riverside Stadium for lidt mere end en uge siden, var der nemlig dømt omkamp i matchen mellem Middlesbrough og Tottenham. Derfor skulle anden kamp spilles på Spurs’ hjemmebane.

Og der var meget på spil på det nye stadion i London: En billet til 4. runde i verdens ældste cup-turnering og dermed fortsat en mulighed for at vinde en pokal i denne sæson.

Tottenham er lysår fra toppen af Premier League - Liverpool har dobbelt så mange point som Spurs - holdet er ude af ligacuppen, og Champions League virker ikke just som en sandsynlighed. Derfor kunne en sejr i FA Cuppen være en kærkommen merit for et hold, der ikke har vundet noget siden ligacuppen i 2008.

Endnu mere plads finder man imidlertid i Middlesbroughs trofæskab, hvis klubben da overhovedet har sådan ét. “Boro” har kun vundet én pokal i sin 144-årige historie. Det var ligacuppen i 2004, dengang Steve McClaren var træner.

I dag hedder Championship-klubbens manager Jonathan Woodgate, og han kunne tirsdag se sit hold få en frygtelig start på kampen. Den tidligere Tottenham-spiller - der faktisk scorede dengang i 2008, da Tottenham vandt ligacuppen - kunne konstatere, at Middlesbrough var bagud efter to minutter, efter at Lo Celso havde scoret det første FA Cup-mål på Tottenham Hotspur Stadium.

Efter et kvarter var der lavet to FA Cup-mål på det nye stadion i London. Erik Lamela stod for 2-0 scoringen.

Tottenham havde herefter fint styr på begivenhederne helt indtil det 83. minut, hvor George Saville reducerede på et fladt langskud. Det skabte lidt spænding mod slutningen, men ikke nok.

Tottenham klarede sagerne, kampen endte 2-1, og Tottenham er videre til 4. runde, hvor Southampton venter.

Og holdet har altså stadig en nogenlunde realistisk mulighed for at vinde et trofæ i denne sæson.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED