AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:04:2020 14:18
Tottenham-back drømmer om at slutte karrieren i PSG

Serge Aurier afslører, at han håber på en retur til den franske hovedstadsklub i fremtiden.


Serge Aurier har ikke været den store succes i Tottenham, men ifølge Soccer Link skulle Spurs være i gang med at forhandle en ny kontrakt på plads med højrebacken, da han er vellidt af José Mourinho. 

Den 27-årige back har dog ikke nogen intentioner om at slutte karrieren i London-klubben. Han håber derimod på at gøre det i Paris SG, som han tørnede ud for inden skiftet til Tottenham: 

- Det er min plan at slutte karrieren i PSG. Det er min hjerteklub, og jeg føler, at jeg mangler at gøre noget færdigt i klubben. Det var en drøm for mig at komme til PSG, og den drøm er ikke afsluttet, siger Aurier til Canal + Afrique

Aurier kom til PSG i 2014 på en lejeaftale, hvorefter opholdet blev gjort permanent året efter. I sommeren 2017 skiftede han til Tottenham, som han i denne sæson har spillet 33 kampe for. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED