AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:07:2018 10:29
Torreiras agent: Disse klubber forsøgte at købe Arsenals nye signing

Den uruguyanske landsholdspiller underskrev forleden en femårig kontrakt med The Gunners, men adskillige andre klubber jagtede hans underskrift.


Lucas Torreira og hans agent er mænd af deres ord - og det skal Arsenal være glade for.

Den nye Arsenal-signings agent har nemlig afsløret, hvilke andre klubber der også forsøgte at købe den 22-årige midtbanespiller fra Sampdoria.

- Lucas var efterspurgt i Borussia Dortmund, Napoli og hos en række spanske hold, men vi havde en mundtlig aftale med Arsenal, og klubberne var enige, fortæller Pablo Bentancourt, spillerens agent, til Sampdorianews.net.

Tirsdag blev den mundtlige aftale også til en skriftlig aftale, da Torreira underskrev en femårig kontrakt med The Gunners frem for de andre interesserede klubber.

Torreira - med sine blot 22 somre - er fortsat ung, og midtbanespillerens agent er sikker på, at Arsenal var det rigtige klubvalg.

- Jeg er overbevist om, at Arsenal på nuværende tidspunkt er det mest ideelle hold for Lucas at fortsætte sin udvikling hos, siger Bentancourt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED