Torreira-perle sikrede Arsenal sejren

Af Søren Nørgaard
08.12.2018 Kl. 17:01

Arsenal skulle lørdag forsøge at hente tre point i hjemmekampen mod Huddersfield, der havde danske Jonas Lössl og Mathias "Zanka" Jørgensen med fra start. The Gunners virkede veloplagte fra kampens begyndelse, men den sidste skarphed manglede i flere situationer.

Først blev Pierre-Emerick Aubameyang spillet fri i feltet, men hans afslutning manglede kvalitet. Efterfølgende var det angrebskollegaen Alexandre Lacazette, der ikke havde indstillet sigtekornet. Alene med målmanden ramte han bolden helt forkert og sparkede langt over målet. Derfor var stillingen 0-0 ved pausen.

Arsenal pressede på for en scoring i anden halvleg, men The Gunners havde svært ved at få den forløsende scoring. Syv minutter før tid kom forløsningen, da Lucas Torriera med et halvt saksespark fik bolden ind bag Jonas Lössl i Huddersfield-målet til stor jubel for hjemmeholdets fans.

Målet fra den urugayanske landsholdsspiller blev også kampens eneste og dermed tog The Gunners tre vigtige point i toppen af Premier League.