AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:07:2018 19:25
Torreira om Verratti-sammenligning: Jeg kan godt lide ham

Lucas Torreira er blevet sammenlignet med Marco Verratti, og Arsenal-nyindkøbet indrømmer, at han har tjekket hans spillestil ud.


Tidligere på ugen blev det gjort officielt, at Arsenal har hentet Lucas Torreira i Sampdoria. 

Den uruguayanske midtbanespiller har en fortid i den italienske klub, Pescara, hvor Marco Verratti også har en fortid. Derfor er de to midtbanespillere blevet sammenlignet, og Torreira udtaler, at han har kigget på italienerens spillestil. 

- Jeg prøver at se op til de bedste spillere og stjæle noget fra dem alle, sagde den nye Arsenal-mand til klubbens hjemmeside.

- Når jeg er på banen, prøver jeg at spille mit eget spil og hjælpe holdet. Men det er rigtigt, at jeg godt godt lide Verratti. 

- Jeg tilbragte to år i hans tidligere klub Pescara, og fansene sammenlignede mig med ham. Jeg gik ind og tjekkede hans stil, og jeg kunne lide det. 

22-årige Torreira har fået trøje nummer 11 i Arsenal. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED