Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tordner mod agent: "Fuldstændigt beskidt og uprofessionelt"

Af Jeppe Augustsen
03.09.2023 Kl. 18:56
AGF-direktøren er ikke tilfreds med Mads Bech Sørensens agent.

I slutningen af transfervinduet valgte Mads Bech Sørensen at forlade Brentford på permanent basis med et år tilbage af sin kontrakt.

Det lignede, at den danske midtstopper skulle til AGF, men sådan endte det ikke.

 

Mads Bech Sørensen valgte i stedet at skifte til FC Midtjylland, og den tidligere Liverpool-spiller, Stig Inge Bjørnebye, som er sportsdirektør for AGF, er ikke imponeret af det agentarbejde, som i sidste ende snød AGF for den danske forsvarsspiller.

– Jeg kan bekræfte, at vi rent faktisk lavede en aftale med Brentford og med spilleren og agenten. Det var klar til at blive underskrevet, men i sidste øjeblik var der noget, der ændrede det. Ikke noget jeg havde kontrol over. Hvad det var, det vil jeg ikke spekulere i, siger Stig Inge Bjørnebye til TV3 Sport.

– I det lange løb, så tror jeg, at man som agent taber, fordi det er fuldstændigt beskidt og uprofessionelt. Der er for meget på spil. Det er et stort ansvar at gå ind i de handler, så man kan ikke lave forretninger på den måde. Han har lavet den sidste handel med os. Det er helt sikkert, lyder det fra Bjørnebye.

I interviewet fortæller Stig Inge Bjørnebye også, at man var nået til enighed med Brentford om at tage ham på en fri transfer.


TOPHISTORIER LIGE NU

Annonce