Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:03:2021 21:34
Topscorer ude og inde af holdet: Han mangler lidt held

Thomas Tuchel mener, at Tammy Abraham mangler held for at komme helt ind på holdet.


Chelsea-manager Thomas Tuchel mener, at Tammy Abraham mangler "lidt held", som der kræves for at være Chelseas spydspids. 

Abraham, som er topscorer i klubben med 12 mål i alle turneringer denne sæson, har været ude og inde af holdet denne sæson. 

Senest var angriberen helt forbigået til kamptruppen i det uafgjorte opgør mod Manchester United. Ligeledes blev han ikke skiftet ind mod Atletico Madrid i Champions League, mens han blev pillet ud i pausen mod Southampton. 

Thomas Tuchel fortætter dog med at sige, at sine beslutninger om udvælgelsen af truppen ikke er blevet peget på nogen måde mod Abraham, men at angriberen mangler heldet. 

- Han mangler lidt held, Tammy. Ikke kun i kampe, men også til træning, siger Tuchel til Independent. 

- Når den sidste berøring kommer tilbage, og han kæmper for det nu, vil han blive en spiller, vi vil presse. Det er mit job at presse ham til det maksimale. 

- Vi er nødt til at skære truppen ned til 18 mand, så i sidste ende er det ikke altid en straf eller et signal til en spiller, der ikke er med. Det er ikke tilfældet her. Det handler om alternativer til diverse positioner, fortæller han.

Chelsea møder torsdag Liverpool på Anfield, hvor det er sikkert, at Thiago Silva ikke er med, hvor også netop Tammy Abraham er tvivlsom grundet ankelproblemer. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED