Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2021 13:02
Topklub inden Champions League: - Vi er nødt til at rotere

Sidste runde i Champions League-gruppefasen løber af stablen over de kommende to aftener, og det er en god måde at spare spillere på, hvis man allerede er videre til knockout-fasen.


Liverpool er sikkert videre på førstepladsen i deres Champions League-gruppe, efter at klubben har vundet fem ud af fem mulige kampe. Det får derfor også Liverpool-træner, Jürgen Klopp, til at spare nogle spillere i aftenens kamp mod AC Milan. 
 
På et pressemøde inden midtugens kamp var tyskeren klar i mælet. 
 
- Vi er nødt til at rotere, og vi vil rotere, det er klart. 
 
- Den medicinske afdeling ville smadre mig, hvis vi spillede samme hold igen, og vi ved, at vi vil lave ændringer. 
 
Med europæisk fodbold oven i det i forvejen pressede Premier League-program er der mulighed for at spare. Alligevel bliver det ikke et helt anderledes Liverpool-hold, der tørner ud på på San Siro tirsdag aften. 
 
- Men det er altid sådan her - når du får friske ben ind, kan du spille en mere energisk kamp og have en bedre kamp - og jeg kan ikke skifte alle. Vi vil stadig have spillere på banen, og spillerne forstår alle dette. 
 
Det er endnu ukendt, hvem de sparede spillere bliver, men BBC skriver, at Ibrahima Konate, Takumi Minamino, Alex Oxlade-Chamberlain, Kostas Tsimikas og Divock Origi alle er gode muligheder til en startplads. 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE