AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2019 12:13
Top ti: Disse Premier League-klubber bruger akademispillere mest

Squawka har lavet en interessant top ti over, hvilke klubber, der bruger deres akademispillere mest, og overraskende ligger Chelsea ikke på førstepladsen.


10.  Burnley

Akademispillere: 2
Minutter: 1449

Burnley har ikke været gode denne sæson, men akademispilleren Dwight McNeil har imponeret med sine fire assists i denne sæson. Den 19-årige spiller udgør det meste af minutterne for Burnley, men klubben har også hentet Jay Rodriguez tilbage til Turf Moor.

9. Southampton

Akademispillere: 3
Minutter: 1673

Southampton har været kendt for at bringe akademispillere ind på førsteholdet, men manageren har kun givet tre spillere chancen denne sæson. Det er stadig nok til at give 1673 minutter. Det er grundet James Ward-Prowse, Yan Valery og Michael Obafemi. 

8. Newcastle

Akademispillere: 4
Minutter: 1684

Der har været meget snak om Sean og Matthew Longstaff denne sæson, da brødrene er kommet fra akademiet til førsteholdet sammen. Men de er ikke de eneste akademispillere for The Magpies denne sæson. Paul Dummett har dog spillet så meget som 703 minutter for klubben. Andy Carroll er også vendt tilbage. Han er tidligere akademispiller.

7. West Ham

Akademispillere: 2
Minutter: 1816

West Ham har brugt to akademispillere på to forskellige tidspunkter i deres karrierer.
Mark Noble på 32 forlader ikke klubben, han voksede op i og har spillet 736 minutter, mens Declan Rice har spillet alle kampe fra start til slut.

6. Leicester

Akademispillere: 3
Minutter: 1864

Leicester er blevet rost meget for deres ungdommelighed, men de har blot brugt tre akademispillere denne sæson. Det er stadig nok til at give dem næsten 2000 minutter, hvor venstrebacken Ben Chilwell har spillet 900 minutter. Harvey Barnes har også imponeret i sine 643 minutter, mens Hamza Choudhury har fået 321 minutter.

5. Brighton

Akademispillere: 3
Minutter: 2007

Aaron Connolly har allerede lavet overskrifter i denne sæson, da han scorede to kasser mod Tottenham. Men han forbliver den mindst brugte af akademispillerne med sine 411 minutter. Lige over 100 minutter foran er Solly March, men parret nærmer sig ikke Lewis Dunk, der har spillet samtlige minutter for Brighton.

4. Tottenham

Akademispillere: 5
Minutter: 2792

Som alle ved, er Harry Kane Tottenhams eget produkt, men fire andre akademispillere er kommet på førsteholdet denne sæson. Selvom Danny Rose kom gennem Leeds’ akademi, optrådte han også for Spurs’ akademi, inden han kom på førsteholdet. Harry Winks, Kyle Walker-Pieters og Oliver Skipp er de andre, selvom de to sidstnævnte kun har 244 minutter mellem dem.

3. Norwich

Akademispillere: 3
Minutter: 2794

Spændingen ved at se Norwich spille har hurtigt forvandlet sig til bekymring om, om de kan undgå nedrykning, men kanariefuglene har håbefuldt holdt fast til deres fodbold. Daniel Farke har givet tre akademispillere 2794 minutter samlet, hvor Jamal Lewis, Max Aarons og Todd Cantwell har spillet. 

2. Chelsea

Akademispillere: 7
Minutter: 3598

Selvom der har været skrevet meget om Chelseas brug af akademispillere er de ikke kongerne. Dog skal det ikke taget noget fra deres engagement i at bruge akademispillere. Mason Mount har kun misset 40 minutter, mens Tammy Abraham og Fikayo Tomori også er førsteholdsspillere. Andreas Christensen, Callum Hudson-Odoi og Reece James minutter udenom skader, mens Billy Gilmour har måtte vente lidt længere på spilletid.

1. Manchester United

Akademispillere: 11
Minutter: 4185

Måske ikke overraskende, givet deres historie med at bringe akademispillere på holdet, er Manchester United kongerne af at bruge dem. De Røde Djævle er det eneste hold i ligaen, der har brugt mere end ti akademispillere denne sæson, hvor to har spillet mere end 1000 minutter – Scott McTominay og Marcus Rashford. Andreas Pereira, Paul Pogba, Jesse Lingard, Axel Tuanzebe, Mason Greenwood, Brandon Williams, Tahith Chong, Angel Gomes og James Garner er de ni andre med præstationer fra nøgleroller til korte optrædener.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED