Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:01:2022 19:55
Top fem: De bedste spaniere i Premier League-historien

Vi har taget et kig på de fem spaniere, der har gjort det bedst i Premier League.


Gennem årene har der været en lang række dygtige spaniere i Premier League, og en hel del af dem har sat et stort aftryk på ligaen. 

Derfor har det heller ikke været en nem opgave at udpege de fem bedste spaniere, der har gjort det bedst under deres tid i ligaen. 

5. Xabi Alonso

Fra 2004 til 2009 opnåede den spanske midtbanespiller 210 kampe for Liverpool, hvor han spillede en stor rolle for The Reds, der i den periode dog kun var i nærheden af at vinde mesterskabet i Alonsos sidste sæson i klubben.

Han havde dog et højt niveau, der også senere gav ham en stor karriere hos Real Madrid og Bayern München. 

4. David De Gea

Han havde det svært i starten af sin tid hos Manchester United, hvor Anders Lindegaard i en periode henviste ham til bænken, men sidenhen fik De Gea for alvor gang i United-karrieren. 

I en årrække leverede han mirakler mellem stængerne for De Røde Djævle og var regnet blandt en af verdens absolut bedste målmand, inden niveauet igen dalede lidt.

Nu har han dog igen fundet et højere niveau, og generelt har han i mange år tilhørt verdenseliten. 

3. Fernando Torres

Den blonde angriber vil nok af mange huskes for sin tid i Chelsea, der ikke var nogen stor succes, selvom han vandt en række store titler. 

For Torres personligt var det tiden i Liverpool, der var højdepunktet i karrieren, hvor han i en periode formentlig var en af verdens bedste angribere. 

Torres var lynhurtig og en særdeles kynisk afslutter, der er noteret for 85 mål i 212 Premier League-kampe. 

2. Cesc Fàbregas

David De Gea er den eneste spanier, der har spillet flere Premier League-kampe end Fàbregas, der etablerede sig som en stor Premier League-profil for Arsenal, inden han drog til Barcelona. 

Senere vendte han retur til Premier League, da Chelsea snuppede ham, og her var han i flere sæsoner en stor profil. 

Fàbregas var en klassespiller, der nåede 350 kampe med 50 mål og 117 assists til følge. 

1. David Silva

Gennem en årrække har David Silva været en af stjernerne på Manchester City-mandskabet, der har vundet pokaler på stribe. 

Den kreative spanier er blevet overstrålet undervejs af spillere som Yaya Touré, Kevin De Bruyne og Sergio Agüero, men Silva har altid holdt et højt niveau. 

Med 60 mål og 106 assists i 309 Premier League-kampe er han i tæt konkurrence den bedste spanske spiller, der har optrådt i Premier League. 

Boblere: Juan Mata, Cesar Azpilicueta, Santi Cazorla


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE