AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2018 17:07
Top 10: Storholdenes største skuffelser denne sæson

Vi kommer her med vores bud på 10 klassespillere, som har underpræsteret gevaldigt denne sæson.


SPOILER ALERT!

Samtlige spillere på denne liste er fantastiske boldspillere, som sædvanligvis holder et højt niveau og er profiler for deres respektive tophold.

Men formdyk sker - selv for de bedste -  så dette er en liste bestående af spillere, som har præsteret langt under deres vanlige, høje standard.

En spiller som Alvaro Morata ser ud til at være gået i stå igen, hvilket vi var forholdsvist vant til efter sidste sæson.  Han skuffer altså ikke særligt meget i forhold til dét niveau, vi så ham med sidste sæson.

Størstedelen af Manchester United-mandskabet kunne også have fået en plads på listen, men det havde bare været kedeligt - nå ja, og i øvrigt er City-spillerne igen så suveræne i år, at de ikke er at finde herpå.

 

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED