AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:08:2019 21:54
Top 10: Her er de ti bedst betalte teenagere i fodbold

Fem ud af de ti bedst lønnede teenagere i fodbold-verdenen her deres daglige gang i Premier League.


En ny rapport har opridset de ti bedst lønnede teenagere i den pengestærke fodboldbranche verden over.

Fælles for nummer 10 til 2 på listen er, at de enten spiller for engelske eller spanske klubber.

Topscoreren spiller dog i en helt tredje liga.

Hele fem af de ti bedst lønnede teenagere, der enten er 19 år eller under, spiller til dagligt i Premier League.

 

1. Jadon Sancho - Borrusia Dortmund (£190.000 i ugen)

Sanchos tidligere kontrakt med Dortmund, der løb til 2022, gav det britiske stjernefrø en løn i omegnen af £75.000 i ugen. Kontrakten blev dog tidligere på ugen fornyet, hvilket har resulteret i et gigantisk lønhop, der nu gør Jadon Sancho til den bedst betalte teenager i fodboldverdenen. Med 12 mål og 14 assists i 34 Bundesliga-kampe for Dortmund kan man forstå hvorfor.

 

2. Vinicius Jr. - Real Madrid (£190.000 i ugen)

Vinicius Jr. begynder i glimt at vise, hvorfor han indtil i sidste uge var den bedst betalte teenager. Hans talent kan der ikke sættes spørgsmålstegn ved i den spanske kongeklub, og det er nu op til ham at bevise overfor Zinedine Zidane og Real Madrid, at han er fremtidens mand for holdet. Vinicius Jr. scorede fire mål i sin debutsæson for Real Madrid.

 

3. Rodrygo - Real Madrid (£76.000 i ugen)

Der er et spring fra de to bedst betalte teenagere og ned til Rodrygo. Men den 18-årige brasilianske winger har hele fremtiden foran sig, og med en seksårig kontrakt med Real Madrid har han rigeligt med tid til at udvikle sig og konvertere sit potentiale til verdensklasse-evner. Rodrygo kan også med tiden blive omskolet til en rolle som angriber og erstatte Karim Benzema.

 

4. Ryan Sessegnon - Tottenham (£70.000 i ugen)

Tottenham måtte lokke med store lønsommer, da de i afslutningen af dette års transfervindue hentede Ryan Sessegnon i Fulham. Sessegnon fik en smagsprøve på Premier League i sidste sæson, hvor han trods gode præstationer måtte rykke ned med Fulham. Nu har Sessgnon en ny mulighed for at udfolde sit talent i den bedste engelske liga - og så med en høj løn.

 

5. Joao Felix - Atletico Madrid (£58.000 i ugen)

Et sommerens helt store transfer-nyheder var det £115 millioner kolosale store salg af portugisiske Joao Felix fra Benfica til Atletico Madrid denne sommer. Men talentet kan der ikke sættes en finger på, og Joao Felix har allerede bevist, at han sagtens kan være med på den helt store scene i fodboldverdenen. Med skiftet til Atletico Madrid klemte han sig i denne listes Top 5.

 

6. Moise Kean - Everton (£53.000 i ugen)

Siden Moise Kean valgte at drage til Everton for at fortsætte karrieren, har lønindtægterne også taget et nøk opad for den unge italienske angriber. Han har stadig til gode at efterlade sit tydelige spor hos Everton, men skiftet er dugfrisk, og talentet tvivler ingen på. Everton har brug for en målscorende angriber, og Kean kan meget vel være svaret på Evertons bønner.

 

7. Reiss Nelson - Arsenal (£30.000 i ugen)

Reiss Nelson har gjort sit indtog i Arsenals førsteholdstrup under træner Unai Emery. Nelson var sidste sæson udlånt til Hoffenheim i Tyskland med stor succes. Reiss Nelson forlængede forud for denne sæson sin kontrakt, hvilket gav ham en klækkelig lønforhøjelse. Den 19-årige winger skal denne sæson forsøge at overbevise Unai Emery om en plads i start-elleveren.

 

8. Phil Foden - Manchester City (£30.000 i ugen)

Som 19-årig har Phil Foden allerede fået prædikatet som en af Englands største talenter. Manchester City har ageret hurtigt med at forlænge Fodens kontrakt, så han ikke tabes til eksempelvis attraktive storklubber i Tyskland. Han underskrev en ny aftale i december sidste år og tjener nu nok til at være med på listen over de bedst betale teenagere.

 

9. Callum Hudson-Odoi - Chelsea (£22.000 i ugen)

Det er nok kun et spørgsmål om tid, før Callum Hudson-Odoi er at finde i den absolutte top på denne liste. Chelsea-kanten har længe været rygtet væk fra London-klubben, men træner Frank Lampard skulle have overbevist ham om at blive og tage kampen op mod de etablerede spillere. En kontraktforlængelse kan resultere i op til £200.000 i ugen.

 

10. Takefusa Kubo - Real Madrid (£17.000 i ugen)

Tilbage i 2011 blev Kubo en del af Barcelonas berømte La Masia ungdomshold, hvor han scorede intet mindre end 74 mål i sølle 30 kampe. Men Barcelona blev siden idømt sanktioner for handel med for unge spillere, hvilket betød en fritstillelse for Takefusa Kubo. Nu har Real Madrid overtaget japaneren, som allerede i pre-season har vist lovende takter frem mod sæsonen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED