Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:07:2021 18:15
Top 10: De bedste spillere fra EM's flophold

Deres lande skuffede, men selv havde de et mere end godkendt EM


10. Georginio Wijnaldum (Holland, PSG)

Den tidligere Liverpool-spiller fejrede skiftet til PSG med et fremragende gruppespil og tre scoringer. Skuffede dog lige som holdkammeraterne gevaldigt mod Tjekkiet i ottendedelsfinalen og må derfor nøjes med en 10.-plads

9. Billy Gilmour (Skotland, Chelsea)

Skotland havde ikke et fantastisk EM, men fik dog uafgjort mod ærkerivalerne fra England på Wembley. Her blev den unge Chelsea-profil Billy Gilmour kåret til kampens spiller, og den præstation alene kan meget vel ende med at få stor betydning for hans Premier League-fremtid, der i første omgang ligger hos Norwich på leje

8. Robin Gosens (Tyskland, Atalanta)

Den 26-årige venstreback var et relativt ukendt navn inden EM-slutrunden, men en pragrpræstation mod Portugal med en scoring og to assists inkluderet har ændret på det. Et af de få lypunkter på et skuffende Die Mannschaft.

7. Robert Lewandowski (Polen, Bayern München)

Hvis Lewandowskis holdkammerater var lige så gode som han, så ville Polen have været EM.favoritter. Det er de ikke, og derfor røg polakkerne i svinget allerede i gruppespillet trods Lewandowskis tre kasser. Bayern München-stjernen vil dog nok mest huske turneringen for sin ufattelige dobbelt-chance på overliggeren mod Sverige.

6. Denzel Dumfries (Holland, PSV)

En ukendt back fra PSV inden turneringen, men to scoringer og et assist gjorde selveste Bayern München interesserede. Og med en pris i omegnen af 15 millioner pund mangler det ikke på bejlere for hollænderen, der er opkaldt efter Denzel Washington.

5. Renato Sanches (Portugal, Lille)

I England er han mest kendt for at aflevere bolden til en bande og i resten af Europa huskes han som Bayern-talentet, der ikke slog igennem. Men præcis som ved sidste slutrunde var Renato Sanches fremragende for Portugal, og nu er flere topklubber igen interesserede. Han er stadig kun 23.

4. Karim Benzema (Frankrig, Real Madrid)

Det helt store samtaleemne inden slutrunden på grund af hans uventede comeback for Frankrig. Men Real Madrid-stjernen beviste sit værd med hele fire scoringer. Det var bare ikke nok for Les Bleus, der står tilbage som turneringens helt store skuffelse.

3. Cristiano Ronaldo (Portugal, Juventus)

Det blev ikke til endnu et EM-eventyr for Portugal, men Cristiano Ronaldo opnåede alligevel at score utrolige fem mål og kan endnu ende som topscorer. Simpelthen ufatteligt, at han kan blive ved...

2. Emil Forsberg (Sverige, RB Leipzig)

Hvis en mand havde fortjent bedre af sine holdkammerater, så er det Emil Forsberg. Leipzig-svenskeren spillede et monster af en turnering og bragede fire mål ind. Og det på det yderst defensive svenske hold. En både overraskende og fremragende sommer for Forsberg, der fortjener at komme med i samtalen om turneringens bedste hold trods den tidlige exit i kvartfinalen.

1. Paul Pogba (Frankrig, Manchester United)

Ingen deler vandene som Paul Pogba, og den katastrofale ottendedelsfinale mod Schweiz viste da også begge sider af superstjernen, der både scorede et af turneringens flotteste mål og havde en uheldig fod med i rivalernes udligning i sidste minut. Men det ændrede ikke ved, at Pogba spillede en fantastisk slutrunde. Hvis han præsterede sådan for United, ville de lyseblå have mere konkurrence i Manchester.

Honourable mention: Hele Ungarns mandskab fortjener også anerkendelse for deres fantastiske slutrunde, men da de ikke skuffede, men tværtimod overraskede positivt, er der ikke fundet plads til dem på denne liste.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE