Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:07:2021 11:17
Top 10: De bedste spillere, der skal til OL

Vi har givet vores bud på de 10 bedste spillere, der skal i aktion ved OL i Tokyo.


OL står lige om hjørnet, og ved fodboldturneringen er der en række rigtig dygtige spillere, der skal deltage.

Vi har her kigget på de 10 bedste spillere, der skal forsøge at snuppe en guldmedalje ved legene i Tokyo.

Dani Olmo (Spanien)

Var en af de bedste spaniere ved EM-slutrunden, hvor han var fast inventar i startopstillingen. Har også gjort det ganske godt i RB Leipzig. En større destination kan vente inden længe.

Pau Torres (Spanien)

Han er blevet rygtet væk fra Villarreal efter en flot sæson. Også han spillede en masse ved EM for Spanien.

Pedri (Spanien)

Var den bedste spanier ved EM-slutrunden, hvor han fik sit helt store internationale gennembrud. Har også allerede slået sit navn fast i Barcelona. Måske turneringens bedste spiller.

Mikel Oyarzabal (Spanien)

Det er nok kun et spørgsmål om tid, inden han skifter til en større klub end Real Sociedad. Gjorde det fint under sommerens EM-slutrunde. Er en meget fleksibel spiller.

Florian Thauvin (Frankrig)

Den kreative kantspiller med en fortid i Newcastle er udset til at skulle have en vigtig rolle på det franske landshold, og han holder fortsat et højt niveau.

Richarlison (Brasilien)

Everton må undvære en af sine største profiler i sæsonstarten, fordi Richarlison er udset som en nøglespiller for Brasilien, hvor han kan ende med at blive en af turneringens store oplevelser.

Diego Carlos (Brasilien)

Den bomstærke Sevilla-profil er med som en af de tre spillere over 23 år hos Brasilien. Han er en klassespiller, der giver en masse fysik i defensiven.

Franck Kessie (Elfenbenskysten)

Fast mand hos AC Milan, hvor han er kæmpe motor på den centrale midtbane. Bliver en nøglespiller for Elfenbenskysten til OL også.

Unai Simon (Spanien)

Han var førstevalg for det spanske landshold ved EM-slutrunden, og til daglig vogter han målet for Athletic Bilbao.

Marco Asensio (Spanien)

Han har allerede i flere sæsoner været inde omkring Real Madrids hold, men grundet skader har han haft svært ved for alvor at slå igennem. Men i glimt har han vist, at han har et tårnhøjt niveau.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE