Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:01:2021 14:54
Tøver med ny kontrakt: PL-storhold er klar med sommerbud på Ings

Ifølge Eurosport er Tottenham klar til at undersøge, om Danny Ings er parat til at forlade Southampton til sommer.


Tottenham følger nøje med i, hvorvidt Danny Ings bliver enig med Southampton om en ny kontrakt før sommertransfervinduet. For i øjeblikket tøver den 28-årige angriber med at forlænge med The Saints, og det har fået Daniel Levy til at øjne en god mulighed.

Ings var tæt på at skrive under på en ny aftale med den sydengelske klub ved udgangen af sidste år, men i Southampton er man nu bekymrede for, at den målfarlige angriber kan have ændret mening.

Til gengæld har Tottenham nu set sit snit til at undersøge, om Ings er åben for at forlade St. Mary's Stadium efter denne sæson. Er han det, er Londonklubben klar med et bud til sommer, når Ings kun vil have et år tilbage på sin kontrakt.

Det var en lignende situation, Pierre-Emile Højbjerg stod i sidste sommer, og her endte Southampton altså med at sælge danskeren til Tottenham for en relativt favorabel pris frem for at risikere at miste ham på en fri transfer.

LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED